engeland

Jouw hond meenemen op vakantie naar Engeland?

Het kan opnieuw moeilijker worden met de Brexit. In het slechtste geval (de beslissingen zijn nog niet definief), moet je nu al beginnen met de voorbereiding om jouw hond of kat mee te kunnen nemen in maart 2019.

De voorwaarden: de dieren moeten een chip hebben, een geldige rabiësvaccinatie, een rabies-antistoffentest (dmv een bloedname minimaal 30 dagen na de vaccinatie) die aantoont dat de rabiësvaccinatie aangeslaan is. Als de antistoffen hoog genoeg zijn, is er nog een wachttijd van 3 maanden.

Voor vertrek moet je nog langs de dierenarts voor een gezondheidscertificaat en een ontworming.

meer info met de site van DEFRA: https://www.gov.uk/guida…/pet-travel-to-europe-after-brexit…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vvddiere/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.