duim-omhoog_318-64483-626x360-jpg

Het kan altijd beter!

Dierenkliniek VvD evolueert graag dynamisch en innovatief; goed voor haar patiëntjes en hun eigenaars. In dit proces kan ze ook de hulp van de eigenaars bijzonder appreciëren. Vandaar dat het e-mailadres in het leven geroepen is: hetkanaltijdbeter@vvd-dierenkliniek.be Hebt u- als huisdiereigenaar- opmerkingen, suggesties, zaken die u graag had aangeboden gezien, … ? Dan kan u deze kwijt op bovenstaand e-mailadres. Elke vorm van opbouwende kritiek is welkom. Zo kan Dierenkliniek VvD blijven werken aan een optimale service in een dier- en mensvriendelijke sfeer.

We kijken uit naar uw reacties !

 

25/09/2016


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vvddiere/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.